Az emlékezés gyűrűje: Pető Andrea (2019) Láthatatlan elkövetők. Nők a magyarországi nyilasmozgalomban. Budapest: Jaffa kiadó - Félix, Anikó (Socio.hu Társadalomtudományi Szemle, 2019)
Pető Andrea (2019) Láthatatlan elkövetők. Nők a magyarországi nyilasmozgalomban. Budapest: Jaffa kiadó