Helyzetkép a magyar divattörténeti kutatásokról - Mészáros, Zsolt (Socio.hu Társadalomtudományi Szemle, 2017)
F. Dózsa Katalin – Szatmári Judit Anna – Vér Eszter Virág (szerk.) (2016) Divat, egyén, társadalom A divattörténeti tudományos konferencia tanulmánykötete Budapest: ELTE Eötvös Kiadó