Kötetlenül Az Angelusz Róbert Társadalomtudományi Szakkollégium tanulmánykötetéről - Nagy, Zsófia (Socio.hu Társadalomtudományi Szemle, 2017)
Kötetlen 2016 Az ELTE Angelusz Róbert Társadalomtudományi Szakkollégiumának tanulmánykötete Budapest: ELTE Angelusz Róbert Társadalomtudományi Szakkollégium, 2016