Ablak a német múltfeltárásba - Gellért, Ádám (Socio.hu Társadalomtudományi Szemle, 2016)
Laczó Ferenc: Német múltfeldolgozás Beszélgetések történészekkel a huszadik század kulcskérdéseiről Kijárat Kiadó, 2016, 284 oldal