Megtöltött poharak - Dupcsik, Csaba (Socio.hu Társadalomtudományi Szemle, 2016)
Berta Péter (2014) Fogyasztás, hírnév, politika. Az erdélyi gábor romák presztízsgazdasága. Budapest: MTA Bölcsészettudományi Kutatóközpont Néprajzi Intézet