A mindennapok egzotikuma - Csurgó, Bernadett (Socio.hu Társadalomtudományi Szemle, 2014)
Szász Antónia – Kirzsa Fruzsina (szerk.) A Kultúra rejtelmei. Kapitány Ágnes köszöntése MAKAT–L’Harmattan, Budapest, 2013