Kötetlenül – az Angelusz Róbert Társadalomtudományi Szakkollégium tanulmánykötetéről - Sik, Domonkos (Socio.hu Társadalomtudományi Szemle, 2014)
Hajdu et al. (szerk.) Kötetlen. Az ELTE Angelusz Róbert Társadalomtudományi Szakkollégium tanulmánykötete ELTE ARTSZ, Budapest 2014 http://angelusz.elte.hu/sites/default/files/Kotetlen_2014_color_internetes.pdf