Beszélgetés Kolosi Tamással és Szelényi Ivánnal a társadalmi egyenlőtlenségekről - –, – (Socio.hu Társadalomtudományi Szemle, 2014)
2014. június 10. (» Részletek és fotók) A beszélgetést az MTA TK Szociológiai Intézet Társadalmi csoportok, konfliktusok és integráció kutatási iránya szervezte, az Integrációs és dezintegrációs folyamatok a magyar társadalomban című OTKA kutatás keretében. Moderátor: Kovách Imre