Városiak a vidék tükrében, vidék a városiak szemében - Csizmady, Adrienne; Megyesi, Boldizsár (Socio.hu Társadalomtudományi Szemle, 2014)
Csurgó Bernadett(2013) Vidéken lakni és vidéken élni A városból vidékre költözők hatása a vidék átalakulására: a város környéki vidék Budapest, Argumentum