Kapitalizmus – (nagy)polgárok nélkül? - Bartha, Eszter (Socio.hu Társadalomtudományi Szemle, 2014)
Laki Mihály – Szalai Júlia (2013) Tíz évvel később. Magyar nagyvállalkozók az Európai Unióban Budapest: Közgazdasági Szemle Alapítvány