„ Így élünk mi...” Látszat és illúzió a mindennapokban - Alabán, Péter (Socio.hu Társadalomtudományi Szemle, 2014)
Valuch Tibor (2013) Magyar hétköznapok Fejezetek a mindennapi élet történetéből a második világháborútól az ezredfordulóig Budapest: Napvilág