Egymásra, apránként - Morvay, Judit; Tompos, Krisztina (Socio.hu Társadalomtudományi Szemle, 2013)
Szuhay Péter (szerk.) (2013) Távolodó világaink: A cigány–magyar együttélés változatai. Magyar Néprajzi Társaság.