A kutató és alkotása - Csatári, Bálint (Socio.hu Társadalomtudományi Szemle, 2013)
Kovách Imre (2012) A vidék az ezredfordulón. A jelenkori magyar vidéki társadalom szerkezeti és hatalmi változásai. Budapest: MTA Társadalomtudományi Kutatóközpont (Szociológiai Intézet) – Argumentum.