Magyar tapasztalatok - Frankó, Krisztina (Socio.hu Társadalomtudományi Szemle, 2012)
Iwasaki Ichiro – Makó Csaba – Szanyi Miklós – Csizmadia Péter – Illéssy Miklós (2012): Economic Transformation and Industrial Restructuring: the Hungarian Experience. Tokyo: Maruzen Publishing.