Amit a „városi világ” a fiatal kutatói generáció számára jelent - Berki, Márton; Halász, Levente; Váradi, Zsuzsanna (Socio.hu Társadalomtudományi Szemle, 2012)
Enyedi György (2012). Városi világ. Budapest: Akadémiai.