Porladóban - Tibori, Tímea (Socio.hu Társadalomtudományi Szemle, 2012)
Utasi Ágnes (szerk.) (2012) Közösségi és közéleti aktivitás. Vizsgálat három ország hét magyar kistelepülésén. Studies in Political Sciences/Politikatudományi Tanulmányok, Vol. 2. No. 1. Budapest–Szeged: MTA TK Politikatudományi Intézet – Belvedere. (http://www.tk.mta.hu/pti/uploaded_files/705_1336657202.pdf) [Letöltve: 2012–05–13]