Könyvnek rövid, kommentárnak hosszú. Robert B. Pippin Nietzsche–ről, a pszichológiáról és Bernard Williams–ről - Fenyvesi, Kristóf (Socio.hu Társadalomtudományi Szemle, 2011)
Pippin, Robert B. (2010) Nietzsche, Psychology, and First Philosophy. ChicagoLondon:University of Chicago Press.