Megjegyzések egy „roma” projekt margójára - Messing, Vera (Socio.hu Társadalomtudományi Szemle, 2011)
„Roma Társadalom” TÁMOP 5.4.1. kiemelt projekt, V., Kutatási pillér, Nemzeti Család– és Szociálpolitikai Intézet