Felépülés–történetek tudományos keretben - Légmán, Anna (Socio.hu Társadalomtudományi Szemle, 2014)
Bajzáth Sándor – Tóth Eszter Zsófia – Rácz József: Repülök a gyógyszerrel A kábítószerezés története a szocialista Magyarországon L’Harmattan, Budapest 2014