Magyarokról román nyelven - Fodor, János (Socio.hu Társadalomtudományi Szemle, 2014)
Ferenc–Páll Szabó (coord.) – Sándor Pócsai – CiprianRad – Éva–Andrea Váradi – László Wellmann (2014): O istorie a maghiarilor Cluj: Editura Világhírnév