Mester és tanítványai - Prazsák, Gergő (Socio.hu Társadalomtudományi Szemle, 2014)
Veres Valér – Papp Z. Attila – Geambaşu Réka – Kiss Dénes – Márton János – Kiss Zita (2012) Szociológiai mintázatok. Erdélyi magyarok a Kárpát Panel vizsgálatai alapján Kolozsvár: Nemzeti Kisebbségkutató Intézet (ISPMN) 2