„Alapvetően közösségi és kommunikáló lényként” - Balázs, Zoltán (Socio.hu Társadalomtudományi Szemle, 2013)
Boda Zsolt (2013) Legitimitás, bizalom, együttműködés. Kollektív cselekvés a politikában. Budapest: MTA TK Politikatudományi Intézet – Argumentum.