Város a határon - Béládi, Olivía (Socio.hu Társadalomtudományi Szemle, 2013)
Miszlivetz Ferenc és az ISES Kutatócsoportja (2012) Kreatív városok és fenntarthatóság. Javaslatok a Duna–stratégia megvalósítására Nyugat–Pannónia példáján. ISES Könyvek, Kőszeg–Szombathely: Institute for Social and European Studies – Savaria University Press.