Változó családmodellek egy változó világban - Galántai, Júlia (Socio.hu Társadalomtudományi Szemle, 2012)
Changing Families in a Changing World. A Családszociológiai Szakosztály szekciója az MSZT éves konferenciáján. Szekcióvezetők: Szalma Ivett és Szél Bernadett 2012.11. 09. 14:45–16:15, CEU Tóth István György Room