Vagy inkább sírnunk kellene? Szubjektív beszámoló egy konferenciáról - Dupcsik, Csaba (Socio.hu Társadalomtudományi Szemle, 2011)
„Makro, mikro, kvanti, kvali” – útban a vegyes módszerek és megközelítések felé? Szervező: MTA Szociológiai Kutatóintézet 2011. október 27., MTA Budapest I. Országház u. 30. Jakobinus terem